De gezichten van IBOVA (interview Kevin Goos)

De corebusiness van IBOVA is het realiseren van MJOP’s op basis van technische inspecties. Alvorens we een MJOP kunnen maken moeten we weten welke  gebouwelementen aanwezig zijn in het pand en in welke onderhoudsstaat het zich bevindt. In het proces binnen IBOVA hebben wij deze werkzaamheden gescheiden. Het bepalen van de onderhoudsstaat van de gebouwelementen noemen wij een technische inspectie (onderhoud, brandveiligheid, energie). De opname van de gebouwelementen noemen wij inventariseren. Dit is de basis van het MJOP.
Als je als beginnend inspecteur bij IBOVA werkt start je vaak met deze werkzaamheden. Het zorgt in een korte tijd voor inzicht en kennis in materialen en de wijze waarop we naar gebouwelementen kijken.

Sinds augustus 2019 is Kevin Goos bij ons gestart als beginnend inspecteur/adviseur. Dus tijd voor een interview!

Wie is Kevin
Al mijn hele leven woon ik in het gezellige Maassluis. Op 31 juli heb ik magische leeftijd van 30 bereikt. Ik heb al 10 jaar een relatie met Janneke. In mijn vrije tijd speel ik met heel veel plezier in de band ‘Anyways’, waar ik in zing en meerdere instrumenten bespeel. Ik woon samen met mijn vriendin en mijn hond Johnny, met wie ik graag stukken wandel. Naast muziekfanaat ben ik ook een filmfanaat en game ik graag. Ook drink ik graag een biertje met mijn vrienden in onze stamkroeg.

Waarom heb je bij IBOVA gesolliciteerd?
Na 12 jaar bij een andere opdrachtgever gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door een vriend van mij werd ik getipt over de vacature van IBOVA. Ik was gelijk enthousiast over IBOVA omdat het een middelgroot maar snelgroeiend technisch adviesbureau is waar je inzet erg gewaardeerd wordt.  Ik heb bij IBOVA meer contact met collega’s op persoonlijk niveau, waardoor de betrokkenheid groot is.

Je werkt nu een jaar bij IBOVA, gefeliciteerd! Hoe bevalt het?
Ja harstikke leuk, heel anders dan ik hiervoor gedaan heb. Elke dag is weer anders, lekker afwisselend met leuke collega’s om me heen. De ene dag ga ik inventariseren en de andere dag zit ik op kantoor.

Wat vind je het leukst om te doen?
De inspecties zelf, dat je op heel veel verschillende plekken in Nederland komt en veel verschillende soorten panden mag inventariseren. Van kinderopvangen tot gemeentehuizen, van ateliers tot gymzalen.

Je bent begonnen aan een opleiding tot opgeleid NEN2767 inspecteur, hoe vind je dat?
Heel interessant om steeds meer te leren over de verschillende onderhoudsaspecten van een project/object.

Waar sta je over 5 jaar?
Over 5 jaar ben ik opgeleid NEN2767 inspecteur/adviseur bij IBOVA en help ik mee aan de groei van het bedrijf.

Geplaatst op: 24-09-2020

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl