Missie en visie

Missie

Wij zijn ervan overtuigd dat plezier in je werk meer oplevert dan dat het kost, in vele opzichten. Het belangrijkste is dat het de kwaliteit van het werk ten goede komt. Zo kunnen we op een professionele maar toegankelijke manier aanspreekpartner zijn voor opdrachtgevers, die een oplossing willen voor technische vraagstukken, in en rondom hun gebouw of organisatie.

 

Kernwaarden

Plezier, kwaliteit, samenwerken, toegankelijkheid, transparantie.

 

Visie

Wij willen de komende jaren fors uitbreiden. Niet alleen vanuit commercieel oogpunt, maar om met zoveel mogelijk mensen met passie en een lach ons werk uit te voeren. Het is al gebleken dat hierdoor het aantal opdrachtgevers jaarlijks groeit. Hiernaast willen we ook inzetten op social media, zodat (potentiële) opdrachtgevers en opdrachtnemers ons beter leren kennen.

Binnen 5 jaar zijn wij een middelgroot technisch adviesbureau met ca. 40 medewerkers/opdrachtnemers waar plezier hoog in het vaandel staat, maar nooit zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen. We worden er blij van om opdrachtgevers een dienst te bewijzen.

De kracht van IBOVA is samenwerken op basis van kennis van onze specialisten, op een transparante en overzichtelijke wijze. IBOVA onderscheidt zich van andere technische adviesbureaus, omdat we naast kennis, een laagdrempelige manier van communiceren hebben en het niet mooier maken dan het is. What you see is what you get!

Maatschappelijke doelen

Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij en de mensen die het nodig hebben een handje te helpen. Daarom stelt IBOVA aan elke medewerker jaarlijks een sponsorbedrag ter beschikking wat zij/hij naar eigen inzicht mag doneren aan een fonds/goed doel.

Op dit moment zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om één keer in het jaar de kamers van kinderen op te knappen bij gezinnen die daar geen middelen voor hebben. Op deze manier kunnen wij iets betekenen voor de samenleving. Als wij mensen gelukkig kunnen maken worden we daar zelf ook gelukkig van!

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl