Projectmanagement

Het proces rondom renovatie-/onderhoudswerkzaamheden is complex en zit vol risico’s. De juiste kennis en ervaring en goede communicatie is van belang om dit goed te kunnen begeleiden. Bij projecten waar meerdere partijen bij betrokken zijn vraagt het om een zorgvuldige afstemming waarbij verantwoordelijkheden goed op elkaar aan moeten sluiten.

Wij kunnen in elke fase van dit proces deze werkzaamheden voor u managen. Onze aanpak is als volgt:

  1. Eerst zorgen wij ervoor dat uw wensen in een werkomschrijving of aanbestedingsstuk komen te staan. Hierbij kijken we ook naar eventuele procedures die bij u gevolgd dienen te worden. Het betreft een Programma van Eisen op de IBOVA manier.
  2. Dan gaan we checken of er risico’s aan verbonden zijn, welke wet- en regelgeving van toepassing is en checken we of er vergunningen aangevraagd moeten worden.
  3. Met al deze informatie gaan we offertes opvragen. Hieruit volgt een gunningsadvies. Voor meer informatie over ons gunningsadvies kunt u hier klikken.
  4. Zodra bekend is wanneer en wie de werkzaamheden gaat uitvoeren begeleiden wij het project. We bewaken de kwaliteit, wet- en regelgeving, de planning en het budget.
  5. Aan het einde van het project zorgen we voor de oplevering.

Wat een projectmanager van IBOVA onderscheidend maakt is enthousiasme, kennis, objectiviteit en betrokkenheid. Uw gebouw voelt als zijn gebouw.

In dit proces kunnen de specialisten van IBOVA van toegevoegde waarde zijn voor de projectmanager. Wanneer specifieke kennis noodzakelijk is schakelen we de specialist in om advies te geven rondom een moeilijk vraagstuk. Zo waarborgen we met korte lijnen de kwaliteit van het project.

Communicatie tijdens het project is erg belangrijk. Zowel tussen betrokken partijen als naar omstanders. Daarom kan IBOVA een communicatieplan rondom het project voor u samenstellen en uitvoeren. We maken inzichtelijk:

  • wie de contactpersonen zijn tijdens het project 
  • wanneer er overleg plaatsvind en wie hierbij noodzakelijk zijn
  • wanneer we omstanders informeren 
  • welke social media kanalen we gaan we gebruiken om omstanders te informeren 

IBOVA heeft een communicatiemanager in dienst om de communicatie tijdens het project op te zetten en te begeleiden. Denk hierbij aan een update van de werkzaamheden met mooie foto’s, informatie over wanneer het project klaar is enz. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen kunt u ons uiteraard bellen.

Wilt u een project door ons laten begeleiden? Neem dan contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

IBOVA B.V.
Kerksingel 2
2951 GE Alblasserdam
T: 078-7370451
M: 
info@ibova.nl